>> سیلیکات سدیم در صنایع شوینده
جهت جداسازی ذرات چربی و معلق نگه داشتن آنها ، جلوگیری از خوردگی و به صورت کلی این ماده به عنوان محلول بافر کاربرد دارد. برای چند قرن هم سیلیکاتهای مایع و هم متاسیلیکاتها به عنوان واحد سازنده در صابونها استفاده میشوند. سیلیکاتهای مایع در صابونهای قالبی و آرایشی برای جلوگیری از ترشیدگی اضافه میشوند. در انواع رختشوییهای تجاری و سلف سرویسها، متاسیلیکاتها به عنوان سازنده صابون شناخته شدهاند. در شویندههای سنتزی، فسفاتها و دیگر مواد به کار میروند و باعث خوردگی آلومینیوم، روی و آلیاژهای مشخصی که در ساختار ظرفشویی خانگی به کار میروند میشوند. مشارکت سیلیکات سدیم در ترکیب شویندهها باعث کنترل خوردگی و حمله قلیایی و امولسیونسازی چربیها و روغنهای آلی و کاهش سختی کلسیمی و منیزیمی میگردد.
>> فرآیند کلی تولید پودرهای شوینده
پودرهای شوینده در حدود نیم قرن پیش به بازار عرضه شدند و با ارائة آنها قدم بسیار مهمی در ارتقای بهداشت ونظافت فرد و جامعه برداشته شد . پودر شوینده به مخلوطی یکنواخت از مواد اولیه مختلف اطلاق می گرددکه به صورت دانههای تو خالی (Beads) یا دانههای توپر (Granules)یافت شده و برای شستشوی پارچه، الیاف و سطوح بکار میرود.
در واحد پست ادیشن برای تولید پودر شوینده از جمله پودر ماشین لباسشویی, تعدادی مواد افزودنی به مخلوط پودرشوینده افزوده میشوند. این مواد شامل: پربورات سدیم , سیلیکات سدیم , زئولایت, TAED , آنزیم , اسانس , نان آیونیک و غیره میباشند.